Košutnjak Challenge Race 2022 i Košutnjak Challenge Race Junior 2022

Najzabavnija trka sa preprekama u Srbiji Košutnjak Challenge Race 2022 i Košutnjak Challenge Race Junior 2022 će deseti put zaredom biti održana 21. maja u 12 sati u Pionirskom gradu u Košutnjaku.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

 

 

Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda će se pobrinuti za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start u Pionirskom gradu. Start je zakazan za 12 časova kada će 300 najizdržljivijih trkača imati priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 7 km kros trke sa 6 prepreka i tako testiraju svoje granice.

Najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojiće vredne nagrade. Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.

 

 

Višegodišnji partneri trke, atletski klub RUNNING i dečija škola sporta Sportska bajka, zaduženi su za organizaciju trke za najmađe koja se održava istog dana sa početkom u 10 sati. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

 

 

Košutnjak Challenge Race 2022 i Košutnjak Challenge Race Junior 2022 trka sa preprekama se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.