KOLAROV IZABRAN U IDEALNI TIM SERIJE A!

Last Updated: 04/12/2019AutorTags:

Aleksandar Kolarov, levi bek Rome i kapiten reprezentacije Srbije, izabran je u idealni tim Serije A za sezonu 2018/19. Na gala svečanosti koja je održana u Milanu,birani su najbolji igrači za prošlu sezonu a jednu od nagrada dobio je i Aleksandar Veliki. On je izabran u idealni tim prvenstva i jedini je igrač Rome koji se našao u „idealnih 11“ dovoljno za potvrdu da je kapiten Srbije najbolji levi bek italijanske lige.

Za najboljeg igrača Serije A izabran je Kristijano Ronaldo, a za trenera Đan Pjero Gasperini iz Atalante. Najbolji sudija je Đanluka Roki, dok je najlepši gol postigao Fabio Kvaljarela na utakmici Sampdorija – Napoli. Za tim godine proglašena je Atalanta.

Najbolji sastav Serije A: Samir Handanović (Inter) – Žoao Kanselo (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli), Đorđo Kjelini (Juventus), Aleksandar Kolarov (Roma) – Miralem Pjanić (Juventus), Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari) – Fabio Kvaljarela (Sampdorija), Kristijano Ronaldo (Juventus), Duvan Zapata (Atalanta).