KADETKINJE UBEDLJIVE PROTIV UKRAJINE

Last Updated: 21/10/2019Autor

Fenomenalno izdanje ženske kadetske reprezentacije Srbije u prvom meču prvog kruga kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope i ubedljiva pobeda protiv Ukrajine – 4:2(1:0). U meču koji je obilovao lepim akcijama i golovima, Srbija je došla do prednosti u pravo vreme realizacijom Anastasije Ćirić u poslednjim trenucima prvog dela igre. U nastavku se igralo otvorenog garda, golovi su padali kao na traci, a Ukrajinkama je izjednačujući gol doneo nadu koja je trajala svega minut. Milica Andrić je donela novu radost našim devojkama, a zatim su Mina Čavić i ponovo Milica Andrić odagnala svaku sumnju po puranju konačnog ishoda. U drugom meču naše grupe Češka je savladala Gruziju – 4:0 i posle tog ishoda Srbiji je praktično potrebna još jedna pobeda za plasman u elit rundu kvalifikacija. U sredu 23.oktobra Srbija se sastaje sa Gruzijom, utakmica se igra na stadionu Zemuna od 14,00.

UKRAJINA: Kelišuk, Dovanjuk (od 81. Mironenko), Olkhova, Kotjuk, Tian, Kristjuk, Semkiv (od 56. Hluščenko), Ivančenko, Kuharenko (od 72. Taleb), Mušačenska (od 81. Viotenko), Kornatska.

SRBIJA: Škandro, M.Stojanović, Beronja, N.Čavić, Kučinar, Milošević, Stevanović (od 53. Sremčević), Rajić (od 84. Mirković, od 90. Derviši), M.Čavić, Ćirić (od 84. Obradović), Andrić.