It seams that you haven't connected with your Twitter account
11 December, 2023
PočetnaSSABIV СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ССАБ

IV СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ССАБ

На данас одржаној седници Извршног одбора Спортског савеза Београда усвојен је Финансијски извештај ССАБ за 2022. годину као и Финансијски план за 2023.годину.

 

Једногласно су донети Правилник o критеријумима за категоризацију спортских клубова на територији града Београда који остварују изузетне резултате у олимпијским и параолимпијским спортовима и Правилник о критеријумима за категоризацију спортских клубова на територији града Београда који остварују изузетне резултате на првенственим такмичењима у јуниорској категорији у олимпијским и параолимпијским спортским гранама.

Оба Правилника се могу преузети на званичној страници Спортског савеза Београда. Београдски савез за предшколски спорт и физичко васпитање нови је члан Спортског савеза Београда.

Именовани су и нови чланови Комисије за категоризацију клубова на територији града Београда који остварују изузетне спортске резултате у олимпијским и параолимпијским спортовима. Новоизабрани мандатар Комисије је Никола Стојић а у саставу Комисије су још и: проф.др Ненад Јанковић, Бошко Аџић, Весна Зирић и Небојша Јевремовић.