IV СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ССАБ

Last Updated: 26/01/2023Autor

На данас одржаној седници Извршног одбора Спортског савеза Београда усвојен је Финансијски извештај ССАБ за 2022. годину као и Финансијски план за 2023.годину.

 

Једногласно су донети Правилник o критеријумима за категоризацију спортских клубова на територији града Београда који остварују изузетне резултате у олимпијским и параолимпијским спортовима и Правилник о критеријумима за категоризацију спортских клубова на територији града Београда који остварују изузетне резултате на првенственим такмичењима у јуниорској категорији у олимпијским и параолимпијским спортским гранама.

Оба Правилника се могу преузети на званичној страници Спортског савеза Београда. Београдски савез за предшколски спорт и физичко васпитање нови је члан Спортског савеза Београда.

Именовани су и нови чланови Комисије за категоризацију клубова на територији града Београда који остварују изузетне спортске резултате у олимпијским и параолимпијским спортовима. Новоизабрани мандатар Комисије је Никола Стојић а у саставу Комисије су још и: проф.др Ненад Јанковић, Бошко Аџић, Весна Зирић и Небојша Јевремовић.