“IGRE BEZ GRANICA” NA “OLIMPU”

Last Updated: 05/09/2017Autor

SPORT I REKREACIJA OSOBA SA INVALIDITETOM

U sredu, 6. Septembra, sa početkom od 10 časova, povodom završetka letnje sezone kupanja na bazenima SC “Olimp”, već četvrtu godinu za redom Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd u saradnji sa Društvom za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara, organizovaće sportsku manifestaciju pod nazivom “Igre bez granica”

Ove godine će manifestacija biti organizovana uz podršku UNICEF – a kao deo projekta “Sport za sve” koji se sprovodi u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu Grada Beograda. Po prvi put ovaj dogadjaj uključiće I organizaciju inkluzivnih sportskih igara, a gosti će nam biti učenici OŠ “Marija Bursać”, srednja fizioterapeutska škola kao .

Cilj manifestacije je da se promoviše sport osoba sa invaliditetom i mogućnost bavljenja sportom. Aktivnosti su prilagođene svim uzrastima i vrstama osoba sa invaliditetom, kao i neplivačima. Učesnici će imati priliku da se takmiče u interesantnim sportskim aktivnostima na bazenu, a u slučaju lošeg vremena aktivnosti će biti realizovane u sali ovog sportskog centra.