GAJIĆU I SAVIĆU „SPECIJALNA PRIZNANJA“ SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE

Last Updated: 10/12/2017Autor

DOGAĐAJI

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić su ovogodišnji dobitnici Specijalnog priznanja Sportskog saveza Srbije. Nagrada koju SSS dodeljuje od 2011. godine ovog puta je otišla u ruke dvojice trofejnih stručnjaka. U odsustvu Dejana Savića (sa vaterpolistima Zvezde je u Italiji), nagradu je primila njegova majka Vera, a ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednik SSS Aleksandar Šoštar su uručili priznanje Gajiću. Svojim prisustvom je tradicionalnu svečanost u Domu narodne skupštine je uveličao i predsednik OKS Božidar Maljković.

– Srbija je i ove godine dokazala da je zemlja sporta, a ljudi koji vode brigu o sistemu sporta u našoj zemlji su izuzetne sportske veličine. Ponosan sam na sve ljude koji rade u svim sportskim savezima, a nagradu koju sam upravo dobio želim da podelim sa svim odbojkašima u Srbiji – zahvalio se Zoran Gajić u ime laureata.

Inače, pred Sportskim savezom Srbije je još jedna obaveza, pošto će 27. decembra biti održani izbori za predsednika. Kandidaturu je obnovio Aleksandar Šoštar, a stigla je i prijava našeg olimpijskog šampiona Davora Štefaneka.

(Izvor, foto www.novosti.rs)