It seams that you haven't connected with your Twitter account
27 February, 2024
PočetnaVesti naslovnaDVE BRONZANE MEDALJE ZA SAMBO REPREZENTACIJU SRBIJE

DVE BRONZANE MEDALJE ZA SAMBO REPREZENTACIJU SRBIJE

SAMBO

Reprezentativke Srbije osvojile su dve bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u sambou koje je održano u Bugarskoj. Bronzane medalje osvojile su Jovana Rogić u kategoriji do 56 kilograma i prošlogodišnja evropska prvakinja Ivana Jandrić u kategoriji do 68 kilograma.

“Dugo sam čekala ovu medalju. Nekako mi je stalno bila tako blizu a tako daleko. Znala sam da mogu, da imam kvalitet, ali sada se zaista lakše diše. Ovo mi je samo odskočna daska za studentsko prvenstvo sveta koje će se održati u decembru na Kipru”, kazala je Ivana Jandrić.

Predsednica Sambo saveza Srbije Tatjana Trivić kazala je novinarima da je izuzetno zadovoljna postignutim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Bugarskoj, koje je održano za vikend.

“Ovogodišnje prvenstvo sveta uspelo je da okupi više od 80 zemalja i oko 500 takmičara. Naši borci su izvojevali 17 pobeda, što je bilo dovoljno za dve medalje i još tri plasmana među naboljih sedam. Očekujemo da će naši borci postići još bolje rezultate u sledećoj godini”, kazala je Tatjana Trivić.

(Izvor, foto www.novosti.rs)