DRUŽENJE KOŠARKAŠICA SA NAVIJAČIMA U UŠĆU

Last Updated: 05/02/2020Autor

Veliki broj navijača i predstavnika medija, strpljivo je čekao u holu TC Ušće dolazak ženske reprezentacije Srbije. Malo nakon 19 časova, gromoglasan aplauz prisutnih, skrenuo je pažnju svih poestilaca da su “lavice” stigle i da će se u Beogradu, od 6. do 9. februara na parketu dvorane “Aleksandar Nikolić” boriti za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.

Jelena Bruks, Sonja Petrović, Ana Dabović, Nevena Jovanović i ostale izabranice selektora Marine Maljković, uključujući i samu Maljković, sa širokim osmehom su provodile vreme u slikanju sa navijačima, delile autograme i oko sat vremena odgovarale na pitanja predstavnika medija.

Večerašnje druženje, ujedno je bio i poziv navijačima da ispune dvoranu “Aleksandar Nikolić” i da podrže našu žensku reprezentaciju na putu ka Olimpijskim igrama u Tokiju. Prvi meč, naš tim će igrati u četvrtak, 6. februara od 20 časova protiv selekcije SAD, zatim ih u subotu, 8. februara od 17 časova očekuje duel sa Nigerijom, dok će u nedelju, 9. februara, takođe od 17 časova, naše “lavice” odmeriti snage sa reprezentacijom Mozambika. Plasman na Olimpijske igre izboriće prve tri ekipe sa kvalifikacionog turnira!