It seams that you haven't connected with your Twitter account
27 March, 2023
PočetnaVesti naslovnaDERBI NA CRVENOM KRSTU PRIPAO METLACU

DERBI NA CRVENOM KRSTU PRIPAO METLACU

BOKS

Derbi 2. kola Bokserske lige Srbije između BK Radnički Beograd i BK Metalac Valjevo, spektakl na koji se dugo i sa nestrpljenjem čekalo, održan je u kultnoj hali na Crvenom Krstu. Ljubitelji plemenite veštine imali su razloga da dođu i uživaju u borbama koje su prikazali bokseri oba kluba. Na kraju slavili su gosti iz Valjeva rezultatom 12:4. Prepuna hala Crvenog Krsta podsetila je na prošle dane, zlatne dane boksa pod svodovima ovog zdanja kroz koje je prodefilovalo masa šampiona, velikih imena boksa Jugoslavije, ali i sveta.

Meč se mogao pratiti i na direktnom TV prenosu na TV Arena, kao što će biti slučaj na svakom derbiju narednih osam kola koliko je još planirano za dvokružni sistem lige.

BK Radnički Beograd i BK Metalac Valjevo 4:12 (kategorija 56 kg Đorđe Veljović Dušan Janjić 0:2, 60kg Nikola Magovac – Nemanja Gavrilović 0:2, 64kg Matija Tijanić – Damjan Grmuša 2:0, 69kg Aleksandar Cigaranović – Lazar Stanojević 2:0, 75kg Nikola Jovanović – Aleksa Marković 0:2, 81kg Aleksandar Petrović – Saša Milovac 0:2, 91kg Nikola Vlahović – Geard Ajetović 0:2, +91kg Kosta Božović – Stanković Milutin 0:2)

Pored derbija u Beogradu na programu 2. kola su i mečevi Kragujevcu i Novom Sadu. BK Naissus iz Niša gostuje u Kragujevcu, Loznica dolazi u ring novosadske Vojvodine.