DERBI NA CRVENOM KRSTU PRIPAO METLACU

Last Updated: 16/11/2018Autor

BOKS

Derbi 2. kola Bokserske lige Srbije između BK Radnički Beograd i BK Metalac Valjevo, spektakl na koji se dugo i sa nestrpljenjem čekalo, održan je u kultnoj hali na Crvenom Krstu. Ljubitelji plemenite veštine imali su razloga da dođu i uživaju u borbama koje su prikazali bokseri oba kluba. Na kraju slavili su gosti iz Valjeva rezultatom 12:4. Prepuna hala Crvenog Krsta podsetila je na prošle dane, zlatne dane boksa pod svodovima ovog zdanja kroz koje je prodefilovalo masa šampiona, velikih imena boksa Jugoslavije, ali i sveta.

Meč se mogao pratiti i na direktnom TV prenosu na TV Arena, kao što će biti slučaj na svakom derbiju narednih osam kola koliko je još planirano za dvokružni sistem lige.

BK Radnički Beograd i BK Metalac Valjevo 4:12 (kategorija 56 kg Đorđe Veljović Dušan Janjić 0:2, 60kg Nikola Magovac – Nemanja Gavrilović 0:2, 64kg Matija Tijanić – Damjan Grmuša 2:0, 69kg Aleksandar Cigaranović – Lazar Stanojević 2:0, 75kg Nikola Jovanović – Aleksa Marković 0:2, 81kg Aleksandar Petrović – Saša Milovac 0:2, 91kg Nikola Vlahović – Geard Ajetović 0:2, +91kg Kosta Božović – Stanković Milutin 0:2)

Pored derbija u Beogradu na programu 2. kola su i mečevi Kragujevcu i Novom Sadu. BK Naissus iz Niša gostuje u Kragujevcu, Loznica dolazi u ring novosadske Vojvodine.