BESPLATNO NA SAJAM SPORTA

Last Updated: 03/11/2016Autor

DOGAĐAJI

Pod sloganom „Sport je zakon“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, od 25. do 27. novembra 2016. na Beogradskom sajmu, biće održan peti međunarodini Sajam sporta. Ono što će kao i prošlih godina obradovati sve, jeste podatak da će ulaz sva tri dana biti besplatan. Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored sportskih saveza, OKS, Zavoda za sport, POKS, ADAS i drugih institucija na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista. Svakoga dana na programu su seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.

sajam-sporta-2016-logo– Pripremili smo brojna iznenađenja, preko 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros fit, trambulinu, tatami za borilačke sportove, kavez sa mrežom za kriket, softbol i bejzbol, ski skakaonicu i još mnogo toga. Ponosan sam što smo se približili svetskim trendovima i omogućili našim posetiocima da se besplatno oprobaju u sportovima nove generacije. Cilj ove manifestacije je da kroz edukaciju i zabavu  stimulišemo sve ljude, a naročito decu, da se bave sportom, kako rekreativno tako i profesionalno. Očekujemo da ćemo nadmašiti i prošlogodišnji rekord od 60 hiljada posetilaca – istakao je mr Nemanja Svjetličić, direktor Sajma sporta.

Sajam sporta je jedinstveni regionalni događaj i održaće se u Hali 1 i 1a  Beogradskog sajma. A kompanija Beoexpo zadužena je da sve protekne u najboljem redu. Radno vreme Sajma je od 10.00 do 19.00 časova, uz besplatan ulaz sva tri dana.