ANDREA ARSOVIĆ PROMOTER JUNIORSKIH PRIPREMA U SMEDEREVU

Last Updated: 05/03/2019Autor

STRELJAŠTVO

Na strelištu u Smederevu u toku su pripreme juniorskih reprezentativaca Srbije puškom. Na okupu su Teodora Vukojević („Čika Mata“), Kristina Lazarević (Novi Beograd – Ušće), Marija Kolarević (Jedinstvo, Stara Pazova), Aleksa Mitrović (Novi Beograd – Ušće), Đorđe Savić (Oko sokolovo), Veljko Ilić (Smederevo) i Bogdan Jovanović („Čika Mata“). Rad vodi šef stručnog štaba SSS i selektor za pušku Dragan Donević, uz asistenciju trenera Saše Ikera, Stefana Višekrune i Darka Jovanovića.

– Uz juniore trenira i Andrea Arsović, koja u radu učestvuje u svojstvu promotera. Njeno iskustvo i saveti mogu dosta da pomognu mladim strelcima u pripremama za velike izazove – prenosi selektor Donević.

Strelci i treneri su sa radom počeli u nedelju, po završetku Prvenstva Srbije u Smederevu.

– Pripreme se završavamo u sredu. Zahvaljujemo se Streljačkoj družini Smederevo koja nam je obezbedila dobre uslove. Strelci treniraju dva puta dnevno, vežbaju i usavršavaju se kako za pojedinačna, tako i za miks takmičenja. Pripreme u Smederevu su jedna iz niza akcija u kojima Streljački savez Srbije posvećuje posebnu pažnju juniorima – zaključuje Donević.

Pre desetak dana u Novom Sadu su organizovane pripreme za juniorske reprezentativce pištoljem, na kojima je promoter bila Zorana Arunović.