BEKRIĆ SA ČELNICIMA SSAB U RADNOJ POSETI KOD BELOJEVIĆEVE

Last Updated: 17/10/2019AutorTags: ,

Atletski as Emir Bekrić u predolimpijskoj godini najavljuje povratak na staze stare slave. Osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Moskvi 2013, kao i srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju godinu dana ranije, nakon boravka u Ljubljani vratio se u beogradski sport, gde će se kroz takmičenja u dresu Atletskog kluba Partizan tražiti formu za Olimpijske igre u Tokiju i Evropsko prvenstvo u Parizu.

Emir je u društvu čelnika naše organizacije, predsednika Dragana Tomaševića i generalnog sekretara Nikole Penića, bio u radnoj poseti kod gradske sekretarke za sport i omladinu Dragane Belojević. Razgovaralo se o povratku našeg vrhunskog sportiste na atletsku stazu posle povrede, kao i o koracima koji će biti preduzeti u tom pravcu.

Bivša najbolja rukometašica sveta prepoznaje izazove sa kojima se susreću beogradski sportisti i naglasila je da će učiniti sve što je u njenim mogućnostima da se Bekriću, ali i ostalim našim sportistima, omoguće optimalni uslovi za ostvarivanje vrhunskih rezultata.