VATERPOLISTI ODRADILI TRENING U ZAGREBU

Last Updated: 14/04/2019Autor

VATERPOLO

Srpski vaterpolisti su oko 13 časova doputovali u Zagreb, smestili se u hotel Internacional gde je većina ekipa učesnika a zatim od 17 do 18 trenirala u bazenu pokrivenim balonom na objektu gde sutra počinje finalni turnir Evropa kupa. Rival je Španija, dobro poznati protivnik iz finala EP u Barseloni. Tada je domaćin bio blizu slavlja i zlata ali su peterci doneli Srbiji četvrti uzastopni trijumf.

– Koliko razmišljam o Špancima toliko smo okupirani novim pravilima. Dok ne počne nema šta da se kaže, videćemo kako će to izgledati. Posle Zagreba mi se u klupskim mečevima vraćamo na stara pravila i pitanje je koliko ćemo uopšte uhvatiti ritam za finale Svetske lige u Beogradu. Španci su odličan tim. Trenirali su sa Italijom. Verujem u naš kvalitet, dobro smo radili mislim da će sve biti kako treba – kaže golman Branislav Mitrović.

U četvrtak uveče se govorilo o pravilima na tehničkom sastanku, pole toga je održan još jedan skup na istu temu.

Susret počinje u 16.45.Pre toga u 15 sastaju se Madjari i Crnogorci, posle naše utakmice u 18.30 igraju Rusi i Italijani a u 20.15 je duel Hrvata i Grka. Karata nema , ceve su popularne, oko 4,5 evra je kompletan dnevni program.