U PETAK SAVETOVANJE U ORGANIZACIJI SSAB

Last Updated: 12/10/2016Autor

SSAB

U petak, 14. oktobra 2016, u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša 12, VI sprta, sala 6) s početkom u 11 časova u organizaciji Sportskog saveza Beograda i pod pokroviteljstvom Sekretarijat za sport i omladinu biće održano prvo informativno predavanje i savetovanje na temu „Podizanje organizacionog i stručnog kapaciteta sporta na nivou Grada Beograda“, a sve sa ciljem implementacije Programa razvoja sporta u Beogradu i potrebe za permanentnom edukacijom pravnih subjekata u sportu., SSAB će u narednom periodu organizovati više stručnih,:

U radnom predstavništvu prvog predavanja biće Vlada Krstivojević, predsednik Sportskog saveza Beograda, ma Vladimir Pajić, pomoćnik gradskog sekretara za sport, dr Danijel Korica, savetnik generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije i dr Zoran Jovanović, generalni sekretar Sportskog saveza Beograda koji će na početku pozdraviti učesnike. U prvom delu izlaganja prof. dr Dušan Mitić, redovovni profesor Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, održaće prezentaciju „Programa razvoja sporta u gradu Beogradu za period od 2016. do 2018. godine“, dok će ma Vladimir Pajić, pomoćnik gradskog sekretara za sport i Vesna Zirić, iz Sekretarijata za sport i omladinu, govoriti na teme „Potrebe i interesi građana u oblasti sporta na teritoriji grada Beograda“ i „Program razvoja sporta u Beogradu kao strateški dokument i baza lokalnih strateških dokumenata“.

U drugom delu izlaganja dr Danijel Korica, Miodrag Šebek i Slaven Radonić, predstavnici Sportskog saveza Srbije, pojasniće „Ulogu granskih sportskih saveza na teritoriji grada Beograda u skladu sa Zakonom o sportu“, a govoriće i o „Pravilniku o kandidovanju i finansiranju programa od interesa za sport na nivou JLS“, kao i „Modelu obrazaca za kandidovanje programa“. Naposletku advokat Maja Podunavac će ispred Sportskog saveza Beograda, odgovarati na pitanja članica SSAB.