TROFEJ BEOGRADA 2022 – SKOKOVI U VODU

Last Updated: 08/04/2022AutorTags: , , ,

Skakači u vodu beogradskog KSV „Čukarički“, osvojili su pet zlatnih i tri srebrne medalje na međunarodnom takmičenju „Trofej Beograda“ koji se odigrao proteklog vikenda na bazenu Tašmajdan. Bolji od njih, bili su samo takmičari iz hrvatskog KSV „Medveščak“ koji su osvojili ukupno 19 medalja, od čega šest zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih. Treće mesto po broju osvojenih medalja, osvojili su gosti iz bugarskog „Vitosha diving club“ kluba sa četiri zlatne, pet srebrnih i tri bronzane medalje.

U pojedinačnoj konkurenciji, naši najmlađi takmičari su bili i najbolji. Tara Vesić sa dve zlatne i jednom srebrnom medaljom i Bogdan Savić sa tri zlatne medalje, oboje iz KSV „Čukarički“, pokazali su da Srbiju čeka sjajna budućnost u ovom prelepom olimpijskom sportu. Pažnju na svoja umeća, skrenuli su i Aleksa Teofilović  iz KSV „Vračar“ osvojivši dve zlatne, i Nikola Paraušić iz KSV „Čukarički“ osvojivši tri srebrne medalje.

Prelepi pehar „Trofej Beograda 2022″ otišao je u prostorije „Vitosha diving club“ iz Bugarske, kao ekipi sa najviše osvojenih bodova u ekipnom plasmanu.