TESTOM DO SERTIFIKATA

Last Updated: 16/04/2024AutorTags: ,

Podsećamo Vas da putem aplikacije „Testom do sertifikata“ možete pristupiti testu znanja na osnovu kojeg se izdaje sertifikat  o učešću u onlajn edukaciji SSAB.

 

U 2020.godini SSAB je  realizovao  dva edukativna ciklusa, ukupno 12 seminara za sportske stručnjake i stručnjake u sportu, članove SSAB – prvi pod nazivom Medicinska edukacija sportskih stručnjaka i stručnjaka u sportu – ciklus 2020 (6 seminara)  i drugi pod nazivom Podizanje kapaciteta sportskih organizacija članova SSAB (6 seminara).

 

Edukacije  smo započeli u januaru i februaru mesecu seminarima na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitnja, a zatim u skladu sa propisanim merama prevencije tokom pandemije virusom Kovid -19 nastavili  jedanput mesečno, naizmeničnim onlajn predavanjima do decembra 2020. godine.

Uputstvo za pristup, opis i način rešavanja testova, kao i preuzimanja  sertifikata nalazi se na sajtu SSAB.  Aplikaciji se pristupa iz padajućeg menija na stranici „stručna predavanja“. Postavljeni su testovi za obe oblasti edukacije. Mogu se rešiti po izboru, jedan ili oba testa. Za svaki uspešno rešen test dobija se poseban sertifikat. Osoba mora rešiti test iz jednog pokušaja, a aplikacija će za ove edukacije biti aktivna do juna meseca 2021.godine.

  • Stručna predavanja  dostupno za preuzimanje OVDE
  • strimovana predavanja na YouTube kanalu SSAB pogledajte OVDE.

Molimo Vas da ovu informaciju učinite dostupnom vašim članovima, kao bi svi zainteresovani mogli da pristupe aplikaciji do njenog isteka 01.06.2021.

Za sva dodatna pitanja o načinu korišćenja i pristupu aplikaciji možete se obratiti  Milici Rokvić putem mejl adrese milica.rokvic@ssab.org.rs , kao  i Nini Peković Savić, putem mejl adrese nina.pekovic@ssab.org.rs