ŠEST DECENIJA RK RAKOVICA

Last Updated: 30/12/2019Autor

Rakovica je u petak bila u znaku rukometa. Slavilo se 60 godina postojanja kluba, a svečanosti su prisustvovali svi bivši igrači i igračice, treneri i svi koji su za ovih šest decenija učestvovali u uspesima. Legendarni trener Milorad Radmilović obratio se prisutnima i podsetio na sve one ljude koji su entuzijazam utkali u šezdesetogodišnju istoriju.

– Želim da se zahvalim svima i da pomenem neke ljude koji su važni za bitisanje našeg kluba. Trenerima Miletu Stefanoviću, Nikoli Vučiniću, Slobodanu Čičanoviću, Gradimiru Petroviću, profesoru Zoranu Vladevitu, Nikoli Ćatinu, Slobodanu Stefanoviću i Draganu Radojeviću. Takođe velika zahvalnost i predsednicima, sekretarima kluba i doktorima koji su bili deo naše Rakovice.

Na svečanosti su dodeljene povelje i priznanja koje je uručio sadašnji predsednik Novica Barjaktarović. Laureati su: Milosav Miličković, državni sekretar u MUP-u, Vladan Kocić, predsednik opštine Rakovica, Miloš Petrović, direktor Poslovnog centra Rakovica, Stana Vuković, Gabrijela Martinović, Maja Antić, Nataša Janković, Vićentije Mršević, Vladimir Karijuk, Đorđe Karaklajić, Bratislav Obućina i Milorad Radmilović. Zahvalnice su dobili i prijatelji RS Srbije, RS Beograda, Zajednica sudija i kontrolora RSB,  zajednica trenera RSB, Zoran Lazarević, Rade Alavanja, Mile Malešević, Nikola Ćatin, Žare Krešić, Vita Arsenijević, Vladan Marković, Miroslav Gak, doktor Đorđe Stojić, Duško Marković i Novica Barjaktarović. U ime nagrađenih zahvalio se legenda kluba Đorđe Karaklajić. Rakovica se trenutno takmiči u Prvog ligi Centar.