SAVIĆ IZABRAO ZA SVETSKU LIGU U BEOGRADU

Last Updated: 14/06/2019AutorTags:

Selektor srpske reprezentacije Dejan Savić je odredio 15 igrača koji će predstavljati našu zemlju na finalnom turniru Svetske lige u Beogradu od 18. do 23. juna. U reprezentaciji su: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04) Sava Randjelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Trst), Milan Aleksić (trenutno bez kluba), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (trenutno bez kluba), Branislav Mitrović (OSC), Radomir Drašović ( treba da potpiše za Solnok), Strahinja Rašović (Eger).

– Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo – kratko je rekao selektor Savić.

Viktor Rašović nije na spisku zbog povrede. Preostali igrači nastavljaju sa radom u Beogradu: Dobožanov, Rističević, Lazić, Stojanović, Velkić, Lukić, Tankosić i Janković. Reprezentacija utakmice u grupi igra u 21. U utorak sa Australijom, dan kasnije sa Hrvatskom i 20.juna sa Kazahstanom.