It seams that you haven't connected with your Twitter account
23 September, 2023
PočetnaVestiREDOVNA SKUPŠTINA SSAB ZAKAZANA ZA 5. MART

REDOVNA SKUPŠTINA SSAB ZAKAZANA ZA 5. MART

SSAB

Na petoj sednici Izvršnog odbora Sportskog saveza Beograda, kojom je predsedavao prvi čovek naše organizacije Dragan Tomašević, doneta je odluka da se prva redovna sednica Skupštine SSAB u mandatu novog rukovodstva održi 5. marta u 15 časova. Utvrđen je i Dnevni red sednice najvišeg tela naše organizacije, koja će biti održana u prostorijama Doma učenika „Patrijarh Pavle“. Na današnjoj sednici konstatovana je pismena ostavka dosadašnjeg generalnog sekretara Jovana Koprivice.

Usvojen je predlog Izveštaja o ostvarivanju programa i finansijskog plana Sportskog saveza Beograda za 2018. godinu i predlog Finansijskog izveštaja – pregled prihoda i rashoda privrednog društva „SPORTSKI SAVEZ-SPORT TRADE“ za 2018. godinu. Pred članovima Skupštine će se, takođe, naći i predlog izmene i dopune Statuta SSAB.

Članovi IO usvojili su i predlog Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u SSAB. Mandatar Statutarno-pravne komisije u predstojećem periodu umesto Ivane Dukić biće Dejan Šuput, a preostala dva člana su Tanja Bogosavac i Miroslav Sever.

Sve odluke jednoglasno su donete, a sednici su pored predsednika Dragana Tomaševića i potpredsednika Mladena Kecmana prisustvovali: prof. Vladimir Koprivica, prof. Goran Kasum, Nikola Stojić, Svetozar Stanković, Nikola Penić, Radoslav Novaković, Zorana Oborina, Ivana Lukić i Vladan Glavonjić, kao i predstavnici Stručne službe naše organizacije: Nina Peković Savić, Bojana Milićević Marinković, Jelena Jakovljević, Danijela Burić, Mirjana Glišić, Milenko Marić i Damir Radović.