REDOVNA SKUPŠTINA SSAB ZAKAZANA ZA 5. MART

Last Updated: 22/02/2019Autor

SSAB

Na petoj sednici Izvršnog odbora Sportskog saveza Beograda, kojom je predsedavao prvi čovek naše organizacije Dragan Tomašević, doneta je odluka da se prva redovna sednica Skupštine SSAB u mandatu novog rukovodstva održi 5. marta u 15 časova. Utvrđen je i Dnevni red sednice najvišeg tela naše organizacije, koja će biti održana u prostorijama Doma učenika „Patrijarh Pavle“. Na današnjoj sednici konstatovana je pismena ostavka dosadašnjeg generalnog sekretara Jovana Koprivice.

Usvojen je predlog Izveštaja o ostvarivanju programa i finansijskog plana Sportskog saveza Beograda za 2018. godinu i predlog Finansijskog izveštaja – pregled prihoda i rashoda privrednog društva „SPORTSKI SAVEZ-SPORT TRADE“ za 2018. godinu. Pred članovima Skupštine će se, takođe, naći i predlog izmene i dopune Statuta SSAB.

Članovi IO usvojili su i predlog Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u SSAB. Mandatar Statutarno-pravne komisije u predstojećem periodu umesto Ivane Dukić biće Dejan Šuput, a preostala dva člana su Tanja Bogosavac i Miroslav Sever.

Sve odluke jednoglasno su donete, a sednici su pored predsednika Dragana Tomaševića i potpredsednika Mladena Kecmana prisustvovali: prof. Vladimir Koprivica, prof. Goran Kasum, Nikola Stojić, Svetozar Stanković, Nikola Penić, Radoslav Novaković, Zorana Oborina, Ivana Lukić i Vladan Glavonjić, kao i predstavnici Stručne službe naše organizacije: Nina Peković Savić, Bojana Milićević Marinković, Jelena Jakovljević, Danijela Burić, Mirjana Glišić, Milenko Marić i Damir Radović.