PROTIV NORVEŠKE ZA POPRAVKU UTISKA

Last Updated: 04/01/2020Autor

Reprezentacija Srbije odigraće i drugi meč na turniru Svetske lige, u nedelju sa selekcijom Norveške u Parizu (14.30 časova). Svestan da može i mora mnogo bolje u odnosu na duel sa Francuskom, jeste i golman nacionalnog tima Tibor Ivanišević:

Utakmica sa Francuskom nije bila naše najbolje izdanje. Svesni smo da smo odigrali ispod svih očekivanja, i naših, i javnosti, s obzirom da smo išli uzlaznom putanjom do sada. Ovo nije dobar pokazatelj svega onoga što možemo i umemo. Nemamo kada da se vraćamo na utakmicu, jer nas čeka utakmica sa Norveškom u koju moramo da uđemo mnogo bolje i iskoristimo je na mnogo bolji način. Sinoćna utakmica je prošla, a da nismo uspeli da isprobamo stvari koje smo trenirali i planirali. Nadam se da ćemo u meč sa Norvežanima popraviti stvari i u boljem raspoloženju otići na EP – rekao je golman nemačkog Veclara i prokomentarisao narednog rivala, dvostruke svetske vicešampione, Norvežane:

– Norveška je par poslednjih godina u samom vrhu. Iako su oslabljeni neigranjem Bjartea Mirhola, jedan su od favorita za medalju i reprezentacija koja će se boriti za direktan plasman u Tokio. Imaju talentovane, mlade igrače, većina su u Bundesligi ili nosioci u svojim klubovima.Ništa lakši protivnik od Francuske, samo se stilovi razlikuju. Bitno je da se mi skoncentrišemo, da budemo fokusirani na naše zadatke, da odradimo sve kako treba. Nadam se da ćemo popraviti utisak od juče.