PREPUNA SALA FAKULTETA ZA SPORT NA PREDAVANJU OD DVA I PO SATA

Last Updated: 21/12/2018Autor

SSAB

Sjajna atmosfera za kraj 2018. godine. I na četvrtom stručnom savetovanju pod nazivom „Medicinska edukacija sportskih stručnjaka – novi ciklus 2018“, Zdravstvena komisija Sportskog saveza Beograda obezbedila je sjajne predavače. Prof. dr Dušan Ugarković, pričao je o pretreniranosti u sportu, mr sci med dr Duško Spasovski predstavio je način na koji bi trebalo dozirati zdravstveno vežbanje, da bi se na kraju prof. dr Dejan Čubrilo bavio temom „Procena metabiličko – endokrinog sistema fizički aktivnih osoba. Sport za svakoga. Kada i kako?“.

Predsednik naše organizacije Dragan Tomašević obratio se prisutnima, a selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić redovan je gost na stručnim savetovanjima u organizaciji SSAB, pa je i ovog puta uzeo aktivno učešće u diskusiji.

Posle dva i po sata intenzivnog rada, uz obećanje predstavnika stručne službe SSAB Bojane Milićević i Nine Peković Savić, da će se u 2019. godini nastaviti sa kvalitetnim savetovanjima i predavačima, sportski i medicinski radnici, treneri, sportisti, profesori i studenti, prepuni pozitivnih utisaka napustili su salu Fakulteta za sport Beograd Univerziteta „Union – Nikola Tesla“, koji je na čelu sa dekanom Ivankom Gajić bio divan domaćin i ovog puta.6 2 3 4 5