POZNAT SASTAV ZA ČEHINJE

Last Updated: 10/10/2019Autor

Savezni trener ženske reprezentacije Srbije odredila je sastav koji će 12. oktobra u Pragu protiv Češke igrati prvu utakmicu kvalifikacija za odlazak na EP u Budimpeštu u januaru. Na spsiku je nekoliko mladih igračica koje su svoje mesto izborile radom tokom leta bez pauze.

– Mišković, Ilić i Milićević su me iznenadile radom i napretkom. Imali smo dosta problema sa povredama i obavezama prema školi i fakultetu pa tako nismo mogle da računamo na Teodoru Rudić i Kristinu Miladinović koje su imale obaveze na fakultetu. Nadam se da ćemo u pripremama za revanš koje počinju 21. oktobra biti kompletne. Češka ima nekoliko kvalitetnih igračica ali verujem da smo i u ovom sastavu bolje i da ćemo ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice pobediti. Imamo atmosferu potrebnu za tako nešto – rekla je Dragana Ivković

U reprezentaciji su Anđela Petrović, Mila Gluščević, Ana Milićević, (Palilula), Vanja Lazić, Ivana Ćorović, Anja Mišković, Jovana Pantović, Katarina Čegar, Hristina Ilić, Tijana Jakovljević (Crvena zvezda), Jelena Vuković, Nada Mandić (Kali Milano), Nina Josifović (Barseloneta).

U stručnom timu su pored Dragane Ivković: pomoćni treneri Miroslav Tomović, Petar Kopunović i Konstantinos Stratakis i fizioterapeut Aleksandar Isakov.