PODRŽITE RUKOMETAŠICE U BORBI ZA OI

Last Updated: 03/03/2020Autor

Žensku seniorsku reprezentaciju Srbije očekuje kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske Igre od 20. do 22. marta u Đeru. U sklopu akcije podrške našem timu Rukometni savez Srbije obezbedio je određeni kontigent ulaznica i autobuski prevoz, a sve u nameri da naše devojke imaju vetar u leđa sa tribina AUDI arene.

Svi zainteresovani za odlazak u Đer na utakmice sa selekcijama Rusije (20.3 – 20 časova) i Mađarske (21.3 – 17.30 časova)  uz organizovani autobuski prevoz, mogu poslati prijavu na adresu rss@eunet.rs  sa imenom i prezimenom (uz naveden JMBG – na jedan matični broj moguće je rezervisati četiri karte), odnosno, napomenom da li su zainteresovani za praćenje obe ili samo utakmice sa Mađarskom. Takođe, potrebno je navesti da li će za odlazak u Đer koristiti sopstveni prevoz ili autobuski u organizaciji RSS. Karte za utakmice se dele u Đeru. Autobuski prevoz biće organizovan iz centara – Beograd, Niš i Novi Sad. Svi zainteresovani za smeštaj u Đeru ponudu mogu pronaći na adresi https://tops.rs/rss-rezervisite-smestaj.php

Određeni broj karata biće dostupan i za utakmicu sa Kazahstanom, za koju neće biti autobuskog prevoza. Na osnovu procene biće urađena i odgovarajuća rezervacija i koordinacija odlaska.

 

Raspored

20.3 Srbija – Rusija 20

21.3 Srbija – Mađarska 17.30

22.3 Srbija – Kazahstan 17.30