It seams that you haven't connected with your Twitter account
4 December, 2023
PočetnaSportPOČETAK POSETA SPORTSKIM SAVEZIMA U 2022.

POČETAK POSETA SPORTSKIM SAVEZIMA U 2022.

Prijateljske posete sportskim savezima u 2022. započeli smo posetom Sportskom društvu borilačkih sportova “Zvonko Osmajić”. Predstavnici SSAB bili su Nina Peković i Bojana Milićević,predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu bio je Hadži Srahinja Stojković, 22.02.2022. primili su ih predsednik saveza, Vesko Osmajlić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportsko društvo Čukarički, predstavnici SSAB bili su Nina Peković i Bojana Milićević,predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu bio je Hadži Srahinja Stojković, 23.02.2022. primili su ih predsednik saveza, Vladimir Matić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportsko društvo slepih i slabovidih ”Napredak”, predstavnici SSAB bili su Bojana Milićević,predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu bio je Hadži Srahinja Stojković, 01.03.2022. primili su ih predsednik saveza, Milija Bekić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportsko društvo gluvih i nagluvih ”Olimpija”, predstavnici SSAB bili su Bojana Milićević,predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu bio je Hadži Srahinja Stojković, 01.03.2022. primili su ih sekretar saveza, Zorica Milić.