ODRŽAN BOKS SPEKTAKL – NAISSUS BOXING NIGHT 2019.

Last Updated: 01/09/2019Autor

Boks spektakl – NAISSUS BOXING NIGHT 2019. održan je u subotu veće (31. avgusta 2019) sa početkom u 20 časova u amfiteatru keja na Nišavi. Pod otvorenim nebom Amfiteatra, uz direktan TV prenos na Areni, u organizaciji bokserskog kluba Naissus, Bokserskog saveza Srbije i „Balkanboxinga“ najbolji bokseri Srbije u olimpijskom i profesionalnom boksu demonstrirali su svoje umeće u ringu u kome su uživali ljubitelji ove plemenite veštine koji su do poslednjeg mesta ispunili amfiteatar.

U devet borbi, nadmetali su se najbolji bokseri Srbije, a najveću pažnju privukle su borbe troje Nišlija koji su zabeležili pobede – Petar Stošić, Nina Stajković i Nikola Stevanović.

Najuzbudljivija borba koja je podigla brojnu publiku na noge, preko 5000 ljudi, bila je glavna borba do 69 kilograma između Petra Stošića i Jasmina Ramića gde je pobedu odneo ljubimac domaće publike Stošić (pobeda na poene). Nišlija Stevanović je savladao Kenana Penjića u borbi koja će se dugo pamtiti i prepričavati, takođe na poene, odlukom sudija.

U ženskoj borbi na boks manifestaciji kraj Nišave održanoj u kategoriji do 64 kilograma između Nine Stajković i Marije Torlaković do pobede je stigla nišlijka, državna šampionka u boksu i kik-boksu nakon prekida.

91+ kg Marko Radonjić – Jasmin Haskić pobeda Radonjića

76 kg Filip Džinić – Benjamin Skender pobeda Džinića

57 kg Sara Marjanović vs Marija Živković – pobeda Marjanovićeve

64 kg Nina Stajković vs Marija Torlaković – pobeda Stajkovićeve

60 kg Nenad Momirski vs Ranko Davidović – pobeda Momirskog

69 kg Petar Stošić vs Jasmin Ramić – pobeda Stošića

81 kg Nikola Stevanović vs Kenan Penjić – pobeda Stevanovića

81 kg Saša Milovac vs Slavoljub Budeša pobeda Milovca

87 kg Darko Stanković vs Bojan Čestić – pobeda Stankovića