KLUB TSURU, AŠANIN I ŠILJKOVIĆ NAJBOLJI NA VRAČARU

Last Updated: 26/12/2019AutorTags:

Prošlog vikenda održano je takmičenje Beogradski pobednik za mlađe kategorije u organizaciji Ašihara kluba Tsuru, kome je Ašihara kaikan savez Beograda poverio organizaciju ovog tradicionalnog okupljanja pred Novu godinu.

Na takmičenju je učešće uzelo 96 sportista iz devet klubova iz Srbije i Republike Srpske, koji su se nadmetali u disciplinama Kate i Borbe pojedinačno. Od ukupnog broja učesnika, na Pobedniku je učešće uzelo 37 takmičarki uzrasta od 7 do 17 godina, koje su pokazale da ovaj borilački sport nije rezervisan isključivo za ”jači pol”.

Za najboljeg tehničara proglašen je Andrija Ašanin, član Kluba Tsuru, najbolji borac je Filip Šiljković, član Kluba Ookami, a za najuspešniji tim po pojedinačnim rezultatima proglašen je Ašihara kaikan klub Tsuru.

Posebnu plaketu dobio je predsednik SSAB Dragan Tomašević, dok je član stručne službe Nina Peković Savić primila plaketu ispred naše organizacije.

Pored Sportskog saveza Beograda, podršku su dali i Gradska opština Vračar, Sportski savez Vračara, SC „Mirko Sandić“, kao i kompanije Štark i Patent co, čiji su predstavnici svojim prisustvom, takođe, uveličali ovo takmičenje.