KANADA ARHIVIRANA, NA REDU AUSTRALIJA

Last Updated: 22/06/2019AutorTags:

Srbija je lako pobedila Kanadu i napravila dobru uvertiru pred završnicu takmičenja. U subotu u 15 časova Srbija igra u polufinalu sa Australijom. Drugi par je u 16.45 Hrvatska – Španija. Nije bilo problema, četvrtfinale je odradjeno sa manje napora nego što se očekivalo. Sve linije su funkcionisale dobro, igra u napadu je potpuno zadovoljila publiku. U subotu u 15 rival je za ulazak u polufinale Australija:

– Znamo kako treba, odlilčno se poznajemo. Nismo se mnogo umorili protiv Kanade i to dosta znači pred najvažnije utakmice. Australija je podigla formu, i moramo da odigramo najbolju utakmicu do sada – rekao je Vladimir Vujasinović saradnik Dejana Savića.

Gojko Pijetlović je rekao:

– Znamo zašto smo ovde i znamo za šta igramo. Neće biti lako, nikada polufinale nije lako. Oni su ozbiljna ekipa, imaju najviše ambicije i potcenjivanja ne sme da bude.

Duško Pijetlović je proglašen za najboljeg igrača susreta:

– Nije loše što ne igramo sa Madjarima. Nikada nismo izgubili od Australije ali su odlična ekipa. Fizički i plivački snažni. U prvoj utakmici smo slabo počeli kao i na svakom turniru. Posle smo ih otvorili. Sada takav početak ne sme da se dogodi i nadam se da će sve biti kako treba.

KANADA: Aleksić, Paterson, Đerković, Bikari 1, Halaijan, Torakis, Sponer, Kot, Gardijan, Spleimanipak, Souza 4, Raednović. Selektor: Porcio.

SRBIJA: G.Pijetlović, Mandić 3, S.Rašović 2, Ranđelović 2, Ćuk 2, D.Pijetlović 2, Vico, Aleksić 2, Jakšić 2, Filipović 3, Prlainović 2, Drašović, B.Mitrović. Selektor: Savić.