KADETI IZ GLAVNOG GRADA DOMINANTNI NA ODBOJKAŠKOM TROFEJU BEOGRADA

Last Updated: 07/05/2019Autor

Reprezentacije Beograda u obe konkurencije osvojile su pobedničke pehare na 54. međunarodnom “Majskom turniru – Trofej Beograda 2019”, koji je organizovao Odbojkaški savez našeg glavnog grada. U konkurenciji kadetkinja srebro je pripalo Obrenovcu, a bronza Staroj Pazovi, dok je u konkurenciji kadeta srebro pripalo Požarevcu, a bronza Novom Sadu. Jovana Ćirković i Ognjen Niketić, reprezentativci Beograda, proglašeni su za najbolje igrače (MVP) turnira.

Pehare i medalje su delili promoteri turnira Anja Spasojević i Marko Samardžić, predsednik OSB Mladen Maran, generalni sekretar OSB Igor Miljković, predsednik Skupštine OSS Radoslav Milić, predsednik Mladog radnika iz Požarevca Laza Ristić i član Nadzornog odbora OSB Momčilo Miljatović. Finalni mečevi odigrani su u CKS “Šumice”, a takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Tradicionalni turnir gradskih omladinskih reprezentacija ugostio je u Beogradu 36 ekipa iz osam zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Italija, Severna Makedonija, Crna Gora i Srbija).