It seams that you haven't connected with your Twitter account
26 February, 2024
PočetnaOdbojkaKADETI IZ GLAVNOG GRADA DOMINANTNI NA ODBOJKAŠKOM TROFEJU BEOGRADA

KADETI IZ GLAVNOG GRADA DOMINANTNI NA ODBOJKAŠKOM TROFEJU BEOGRADA

Reprezentacije Beograda u obe konkurencije osvojile su pobedničke pehare na 54. međunarodnom “Majskom turniru – Trofej Beograda 2019”, koji je organizovao Odbojkaški savez našeg glavnog grada. U konkurenciji kadetkinja srebro je pripalo Obrenovcu, a bronza Staroj Pazovi, dok je u konkurenciji kadeta srebro pripalo Požarevcu, a bronza Novom Sadu. Jovana Ćirković i Ognjen Niketić, reprezentativci Beograda, proglašeni su za najbolje igrače (MVP) turnira.

Pehare i medalje su delili promoteri turnira Anja Spasojević i Marko Samardžić, predsednik OSB Mladen Maran, generalni sekretar OSB Igor Miljković, predsednik Skupštine OSS Radoslav Milić, predsednik Mladog radnika iz Požarevca Laza Ristić i član Nadzornog odbora OSB Momčilo Miljatović. Finalni mečevi odigrani su u CKS “Šumice”, a takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Tradicionalni turnir gradskih omladinskih reprezentacija ugostio je u Beogradu 36 ekipa iz osam zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Italija, Severna Makedonija, Crna Gora i Srbija).