JUNIORKE SRBIJE U SREDU PUTUJU ZA MEKSIKO NA SP

Last Updated: 09/07/2019Autor

Ženska juniorska reprezantacija Srbije, u sredu, 10. jula preko Frankfurta putuje za Meksiko, na XX Svetsko prvenstvo za igračice do 20 godina. XX SP 2019. odigraće se 12 – 21. jula u Leon Gvanahuatou i Akvaskalijentesu. Juniorke Srbije igraće u C grupi u Leon Gvanahuatou, a prvi meč će odigrati 12. jula protiv Rusije. Srbija će u 2. kolu, 13. jula, igrati protiv Argentine, a u poslednjem, 3. kolu, 14. jula, protiv Turske. Srbija će sva tri meča u C grupi odigrati od 17.30 časova po lokalnom, odnosno od 0.30 časova narednog dana po našem vremenu.

Marijana Boričić, prvi trener ekipe saopštila je spisak putnica za Meksiko. Na spisku su: TEHNIČARI: RADA PEROVIĆ (KLEK MD ZRENJANIN) I ANA MARIJA JONJEV (PARTIZAN). Korektori: Vanja Savić (Omladinac, Novi Banovci) I Tara Taubner (Crvena Zvezda). Libero: Bojana Gočanin (Takovo Zvezda Helios, Gornji Milanovac). Blokeri: Isidora Rodić (Vizura), Miljana Glušac (Jedinstvo, Stara Pazova) I Veronika Đokić (Jedinstvo, Stara Pazova). Primači: Milica Milunović (Crvena Zvezda), Jovana Mirosavljević (Jedinstvo, Stara Pazova), Jovana Cvetković (Tent, Obrenovac) I Ana Pejičić (Vizura).

U Akvaskalijentesu u A grupi će igrati Meksiko, SAD, Italija i Kuba, a u D grupi će igrati Japan, Brazil, Dominikanska Republika i Ruanda. U Leon Gvanahuatou u B grupi će igrati Kina, Poljska, Egipat i Peru.