GRBIĆ SAOPŠTIO SASTAV ZA TURNIRE U POLJSKOJ I ITALIJI

Last Updated: 30/07/2019Autor

Muška seniorska reprezentacija Srbije sutra (sreda, 31. jul) putuje u Krakov, gde će 1 – 3. avgusta igrati na XVII Vagnerovom memorijalu zajedno sa selekcijama Poljske, Brazila i Finske. Nikola Grbić, prvi trener seniora Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Krakovu, ali i zatim u Bariju na turniru kvalifikacija za OI 2020.

Na spisku su: Tehničari: Nikola Jovović (Zirat Bankaši Ankara, Turska) I Aleksa Batak (Mladi Radnik, Požarevac). Korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa, Italija) I Dražen Luburić (Halkbank Ankara, Turska). Libera: Neven Majstorović (Krajova, Rumunija) I Nikola Peković (Partizan). Blokeri: Srećko Lisinac (Trentino, Italija), Petar Krsmanović (Gazprom Jugra Surgut, Rusija), Aleksandar Okolić (Paok Solun, Grčka) I Stevan Simić (Vojvodina Ns Seme, Novi Sad). Primači: Uroš Kovačević (Trentino, Italija), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk, Rusija), Nemanja Petrić (Belogorje Belgorod, Rusija) I Lazar Ćirović (Padova, Italija).

Seniori Srbije će prvi meč u Krakovu odigrati u četvrtak, 1. avgusta od 17.00 časova protiv Poljske. U 2. kolu, u petak, 2. avgusta, Srbija će igrati protiv Finske od 20.30 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u subotu, 3. avgusta, protiv Brazila od 12.00 časova.