EDUKACIJA PREDSTAVNIKA GRANSKIH SPORTSKIH SAVEZA

Last Updated: 15/04/2019AutorTags:

SSAB

Na inicijativu Sportskog saveza Beograda, a uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, organizovan je sastanak sa predstavnicima gradskih granskih sportskih saveza, na kojem su predstavnice stručne službe naše organizacije Nina Peković Savić i Bojana Milićević Marinković uz prezentaciju dale niz informacija o načinu kandidovanju za redovne godišnje programe, Trofeje Beograda i manifestacije od interesa za grad Beograd.

Takođe, predstavnici saveza dobili su i informacije o popunjavanju aplikacionih formulara za pomenute događaje. Članice SSAB odazvale su se u velikom broju sastanku u prostorijama Gradske uprave Grada Beograda, što govori o zainteresovanosti da se komunikacija između saveza i sam proces apliciranja podigne na još viši nivo.

Podršku našim članicama na skupu, koji je podeljen u dva dela po kategorijama sportskih grana, dali su Vesna Zirić iz Sekretarijata za sport i omladinu, potpredsednik SSAB Mladen Kecman i generalni sekretar naše organizacije Nikola Penić.