DRUGA SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA SSAB U ZNAKU JEDINSTVA

Last Updated: 07/12/2018Autor

SSAB

Druga sednica Izvršnog odbora Sportskog saveza Beograda u novom sazivu, kojom je predsedavao prvi čovek naše organizacije Dragan Tomašević, održana je danas u prostorijama Doma učenika „Patrijarh Pavle“ u Beogradu. Pored izveštaja sa konstitutivne sednice, izveštaja o radu u periodu od 1. januara do 5. decembra tekuće godine, kao i finansijskog izveštaja za isti period, Izvršni odbor je usvojio i izveštaj o prikupljenim podacima za reviziju članstva SSAB.

Doneta je odluka po kojoj će kompanija „ASW audit & advisory d.o.o.“ izvršiti reviziju finansijskog poslovanja u tekućoj godini, zaključno sa 15. oktobrom. U narednom periodu biće konstituisane stručne komisije SSAB, a u pripremi je i održavanje godišnje svečanosti naše organizacije. Pred članovima IO našle su se i informacije o imovini SSAB i sudskim procesima u vezi sa imovinom. Jednoglasno usvojeni izveštaji i odluke tokom dvočasovnog zasedanja pokazatelj su jedinstva u našoj organizaciji.

Na drugoj sednici Izvršnog odbora, pored predsednika Tomaševića, aktivnim radom i konstruktivnim predlozima učestvovali su i potpredsednik Mladen Kecman, prof. Goran Kasum, Nikola Stojić, Svetozar Stanković, Nikola Penić, Radoslav Novaković, Zorana Oborina, Ivana Lukić i Vladan Glavonjić, kao i predstavnici stručne službe SSAB. Iz opravdanih razloga današnjem skupu nisu prisustvovali prof. Vladimir Koprivica i generalni sekretar naše organizacije Jovan Koprivica.a_1 a_2 a_3 a_4 a_5 a_6 a_7 a_8