COLOSSEUM SPORTS TECH SUMMIT U NAUČNO-TEHNOLOŠKOM PARKU

Last Updated: 13/05/2019AutorTags:

Naučno-tehnološki park Beograd u saradnji sa Colosseum Sport Israel, a uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ambasade Izraela u Beogradu, pokreće Colosseum Sports Tech Serbia.

Prvi veliki događaj koji će se baviti jedinstvenim programom podrške inovacijama u sportu je Colosseum Sports Tech Summit, a biće održan 15. maja u Konferencijskom centru Naučno-tehnološkog parka Beograd. Vodeći međunarodni i lokalni eksperti u ovoj oblasti, sportisti i inovatori diskutovaće o potrebama industrije, kao i o uticaju i značaju primene tehnoloških inovacija u ovoj oblasti. Na samitu će između ostalih govoriti: Vanja Grbić, Ivana Đerisilo, sportski menadžer Miško Ražnatović, Dror Briger (Playsight), Orel Grinfeeld (FIFA sudija), prof. Duško Iilć (DIF), Paul Kandel (Intel Sports), izraelska plivačica Adi Bichman, Mihajlo Džaril (Fortuna Esports), i mnogi drugi.

Pored konferencije koja se održava ove nedelje otvorene su prijave za startap timove, koji imaju tehnološka rešenja u sportu, da se prijave na Colosseum Bootcamp – program podrške razvoju i komercijalizaciji inovacija. Agenda, prijave i više informacija o Sports Tech Summit-u, kao i o programu Colosseum Sports Tech Serbia, dostupni su na sajtu www.colosseum-serbia.rs.