AKTIVIRANA APLIKACIJA „TESTOM DO SERTIFIKATA“

Last Updated: 16/04/2024AutorTags: ,

U 2020. godini Sportski savez Beograda je realizovao dva edukativna ciklusa, ukupno 12 seminara za sportske stručnjake i stručnjake u sportu, članove SSAB – prvi pod nazivom Medicinska edukacija sportskih stručnjaka i stručnjaka u sportu – ciklus 2020 (6 seminara) i drugi pod nazivom Podizanje kapaciteta sportskih organizacija članova SSAB (6 seminara).

Edukacije  smo započeli u januaru i februaru mesecu seminarima na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, a zatim u skladu sa propisanim merama prevencije tokom pandemije virusom Kovid -19 nastavili  jedanput mesečno, naizmeničnim onlajn predavanjima do decembra 2020. godine.

Sportski savez Beograda je aktivirao aplikaciju „Testom do sertifikata“ koja omogućava pristup testu znanja na osnovu kojeg se izdaje sertifikat o učešću u onlajn edukaciji SSAB. Aplikaciji se pristupa iz padajućeg menija na stranici „Stručna predavanja“. Aplikacija će biti aktivna do juna meseca 2021. godine. Uputstvo za pristup, opis i način rešavanja testova, kao i preuzimanja sertifikata možete preuzeti OVDE.

Na stranici „Stručna predavanja“ nalaze se materijali koji će omogućiti uspešno rešavanje testa – prezentacije koje su dostupne za preuzimanje putem linka koji možete pogledati OVDE, kao i strimovana predavanja na YouTube kanalu SSAB koji možete pogledati OVDE.