AEROBIK HEPENING

Last Updated: 23/12/2020AutorTags:

Savez za rekeaciju i fitnes Beograda će u petak, 25.12.2020. godine sa početkom u 12:00 časova, uz modifikovane uslove i uz poštovanje mera za sprečavanje širenja pandemije kovid 19, realizovati program Aerobik Hepening.

Кako je ovogodišnja situacija sa pandemijom korona virusa uticala na funkcionisanje celokuponog sistema sporta i rekreacije, uz pažljivo razmatranje svih okolnisti i u cilju najveće bezbednosti učesnika, Aerobik Hepening će ove godine biti održan na otvorenom sportskom terenu Doma učenika Patrijarh Pavle, ul. Zdravka Čelara 14. Uz poštovanje mere bezbednosti, predviđen broj učesnika je 50 (maksimum 70) kako bi se mera držanja distance od 2m sprovela u celosti. Ceo događaj biće emitovan preko lajv strima.

Program predviđa učešće 3 glavna prezentera dinamičnijih programa – aerobik miks, zumba, step, bodi pamp, kao i prezentaciju “street body workout” I “break-dance workout” programa u pauzama između treninga sa prezenterima.

Uz poruku „Rekreacijom protiv kovida – vežbanje je zdravlje“ želimo da našim sugrađanima pokažemo načine i pružimo podršku u prevazilaženju fizičkih i psihičkih kriza usled pandemije, a svima koji ovaj događaj posećuju u redovnim uslovima, omogućimo bar virtuelno učešće.

Programu će prisustvovati i profesori sa DIF kao i predsednik Sportskog saveza Beograda.