It seams that you haven't connected with your Twitter account
10 December, 2023
PočetnaSport i rekreacija osoba sa invaliditetom50 GODINA RADA SPORTSKOG SAVEZA OSOBA SA INVALIDITETOM BEOGRADA

50 GODINA RADA SPORTSKOG SAVEZA OSOBA SA INVALIDITETOM BEOGRADA

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda je povodom 50 godina svog rada dodelio odgovarajuća priznanja kolektivima i pojedincima koji su posebno doprineli njegovom radu. Danas je plaketa uručena Sekretarijatu za socijalnu zaštitu Grada Beograda, kao priznanje u znak zahvalnosti za višegodišnju saradnju, razumevanje i podršku, a u prostorijama Saveza, priznanje je u ime Sekretarijata primila g-đa Ljiljana Radović, pomoćnik Gradskog sekretara.

Takođe je uručena i plaketa dragocenom sportskom saradniku, volonteru iz Japana – Juja Mujagi je stekao finu popularnost i omiljen je među svim korisnicima, a njegovo je angažovanje rezultat saradnje sa Agencijom vlade Japana koja obezbeđuje razmenu volontera u okviru stručnog usavršavanja i daje podršku kroz projekte i putem donacija.

Takođe će, uz poštovanje svih epidemioloških mera bezbednosti priznanja biti uručena sportskim udruženjima, članicama Saveza, među kojima su: opštinska društva – Čukarica, Novi Beograd, Zemun, Voždovac i Zvezdara, koja su u sastavu saveza od njegovog osnivanja, kao i društvo slepih „Napredak“, Кarate klub „Evropa“, Golbal klub „Mladost“, konjički klub „Potkovica“ za rezultate na okupljanju dece i mladih. U toku iduće sedmice priznanja će biti dodeljivana ostalim dobitnicima u dogovoru sa njima i po rasporedu koji obezebeđuje poštovanje mera zaštite.