50 GODINA RADA SPORTSKOG SAVEZA OSOBA SA INVALIDITETOM BEOGRADA

Last Updated: 29/01/2021AutorTags:

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda je povodom 50 godina svog rada dodelio odgovarajuća priznanja kolektivima i pojedincima koji su posebno doprineli njegovom radu. Danas je plaketa uručena Sekretarijatu za socijalnu zaštitu Grada Beograda, kao priznanje u znak zahvalnosti za višegodišnju saradnju, razumevanje i podršku, a u prostorijama Saveza, priznanje je u ime Sekretarijata primila g-đa Ljiljana Radović, pomoćnik Gradskog sekretara.

Takođe je uručena i plaketa dragocenom sportskom saradniku, volonteru iz Japana – Juja Mujagi je stekao finu popularnost i omiljen je među svim korisnicima, a njegovo je angažovanje rezultat saradnje sa Agencijom vlade Japana koja obezbeđuje razmenu volontera u okviru stručnog usavršavanja i daje podršku kroz projekte i putem donacija.

Takođe će, uz poštovanje svih epidemioloških mera bezbednosti priznanja biti uručena sportskim udruženjima, članicama Saveza, među kojima su: opštinska društva – Čukarica, Novi Beograd, Zemun, Voždovac i Zvezdara, koja su u sastavu saveza od njegovog osnivanja, kao i društvo slepih „Napredak“, Кarate klub „Evropa“, Golbal klub „Mladost“, konjički klub „Potkovica“ za rezultate na okupljanju dece i mladih. U toku iduće sedmice priznanja će biti dodeljivana ostalim dobitnicima u dogovoru sa njima i po rasporedu koji obezebeđuje poštovanje mera zaštite.